(Artikelnr: BE16)
Uitgave naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van het margarinemerk Blue Band. Drie generaties komen aan het woord en verklappen hun keukengeheim of favoriete recept. Ze vertellen waarom ze een bepaald gerecht zo lekker vinden, welk bestanddeel volgens hen absoluut onmisbaar is in een bepaalde soep, op hoeveel manieren je patates frites kunt bereiden enz. Van de oudste generatie leren we opnieuw vergeten lekkernijen te maken, de middelste varieert naar eigen inzicht op bestaande schotels en de jongste komt met verrassende, onbekende combinaties en exotische ingrediënten. De tien hoofdstukken hebben elk een of meer technieken als onderwerp, zoals sudderen, blancheren, stomen of roerbakken. Naast de bekende foto's van gerechten ook veel prachtige opnamen van mensen die in de ruimste zin van het woord bezig zijn met het bereiden van voedsel. Dit laatste maakt het niet alleen tot een uitnodigend doe-boek, maar ook tot een gezellig bladerboek.

240 pagina's
Conditie Boek: Redelijk/Goed
Informatie:
ISBN
8711200139200
Kaft
Hardcover
Pagina's
240
Conditie Boek
Redelijk/Goed
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,50
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

BE16 

Verzendkosten

€ 6,95 

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten