(Artikelnr: BE15)
Het boek start met algemene informatie over rund, kalf, varken en lam en de benamingen voor de diverse onderdelen. Voedingsleer en voedingswaarden, de rol van wijn bij vleesbereiding, kruiden en specerijen, keukengereedschap, bereidingen algemeen en informatie over inkoop en bewaartijden. De recepten voor vlees zijn gerangschikt naar bereidingswijze: groot vlees, klein vlees, stoofvlees, roerbakken, magnetron enz. Tot slot enkele recepten voor orgaanvlees en voor vleesroken. Met een verklaring van culinaire termen en een alfabetisch recepten- en informatieregister. Een inspirerend, informatief kookboek voor een groot publiek.

300 pagina's
Conditie Boek: Redelijk/Goed
Informatie:
Auteur
Anneke Ammerlaan
Kaft
Hardcover
Pagina's
300
Conditie Boek
Redelijk/Goed
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 1,50
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

BE15 

Verzendkosten

€ 6,95 

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten