De Italiaanse keuken staat bekend als eenvoudig en eerlijk. Wie basisingredienten van goede kwaliteit in huis heeft - olijfolie, rijpe pomodoritomaten, basilicum, rozemarijn en parmezaanse kaas - maakt snel en gemakkelijk de verrukkelijkste authentieke maaltijden. Niet voor niets is de Italiaanse keuken overal ter wereld populair. In deze selectie vindt u gevarieerde recepten voor alle maaltijdgangen. Doe eens echt Italiaans, en begin met een antipasto, zoals een salade met tomaten, bocconcini en basilicum met een overheerlijke balsamicodressing. Daarna kiest u voor een pastagerecht als primo fettucine met zeevruchten bijvoorbeeld, gevolgd door een secondo - de kabeljouw met basilicumaioli is een absolute aanrader. En als fantastische afsluiting van de maaltijd een verrukkelijke dolce Frangelico chocoladetaart, uiteraard met een pittig kopje espresso erbij,.
92 pagina's
Conditie Boek: Goed
De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps.
Gegevens worden naar de server verzonden