(Artikelnr: BE12)
De Italiaanse keuken staat bekend als eenvoudig en eerlijk. Wie basisingredienten van goede kwaliteit in huis heeft - olijfolie, rijpe pomodoritomaten, basilicum, rozemarijn en parmezaanse kaas - maakt snel en gemakkelijk de verrukkelijkste authentieke maaltijden. Niet voor niets is de Italiaanse keuken overal ter wereld populair. In deze selectie vindt u gevarieerde recepten voor alle maaltijdgangen. Doe eens echt Italiaans, en begin met een antipasto, zoals een salade met tomaten, bocconcini en basilicum met een overheerlijke balsamicodressing. Daarna kiest u voor een pastagerecht als primo fettucine met zeevruchten bijvoorbeeld, gevolgd door een secondo - de kabeljouw met basilicumaioli is een absolute aanrader. En als fantastische afsluiting van de maaltijd een verrukkelijke dolce Frangelico chocoladetaart, uiteraard met een pittig kopje espresso erbij,.

92 pagina's
Conditie Boek: Goed
Informatie:
ISBN
9789039617090
Kaft
Hardcover
Pagina's
92
Conditie Boek
Goed
Uitgever
Rebo productions
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 3,00
Aantal: Bestellen

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Artikelnummer

BE12 

Verzendkosten

€ 4,25 

Voorraad

1

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Relevante producten
Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Meest bekeken producten