Dit boek vertelt het verhaal van de familie van den Wijngaard, die zich al drie generaties lang met bijzonder veel toewijding specialiseert in het rijpen van kaas. Niet zomaar kaas, maar bijzondere Nederlandse kazen, gerijpt onder invloed van het microklimaat van een historisch kaaspakhuis. Het is bovendien een uniek proefboek waarin de Reypenaer en Wyngaard kazen worden gecombineerd met verschillende dranken; van bier en wijn tot onder meer jenever, whisky, rum, port, sherry en madeira en een opmerkelijke reeks verse mosterds als afsluiter. Door de wonderlijke overeenkomsten tussen de kazen en dranken passen ze goed bij elkaar. Zo zijn de invloed van de omgeving, het microklimaat, het vat, de weersinvloeden, de smaak¬verandering tijdens de rijping en de natuurlijke grondstoffen de parallellen. De smaakaspecten van zowel de kazen als de dranken versterken elkaar. Daardoor kun je van beiden nog meer genieten.
156 pagina's
Conditie Boek: Als Nieuw
Stel een vraag over dit product
Jouw vraag is verzonden! Bedankt.
We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.
De volgende extensies worden ondersteund: png, jpeg, jpg, gif, txt, csv, pdf, doc, docx, rtf, xls, xlsx, ppt, pptx, odt, ods, eps.